Autorid: Laura Saks, Eget Velleste • 10. mai 2024

Turg taastub rahuliku käiguga - praegu on väga hea hetk osta

Võrreldes eeslmise kriisiga aastail 2008-2009, on praegune ikka väga tagasihoidlik. Kinnisvaras on hädas need, kes soetasid kortereid buumi ajal, kui intressimäärad olid praegusega võrreldes madamadalad.
Turg on tegijate päralt.
Foto: Andras Kralla

Kinnisvarakonverentsilt osa võtnud Äripäeva kinnisvaraajakirjanik Kristjan Kurg nentis, et seekordne kriis eristub oluliselt eelmisest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474