Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. mai 2024

Jarek Kurnitski: hoonete fondi ja ehitusturgu ootavad suured muutused

TalTechi professor Jarek Kurnitski rääkis Eesti Arhitektide Liidu kliimaseminaril sellest, mida oodata ELi uuest energiatõhususe direktiivist ning milliseid kohustusi see meie hoonetele seab.
TalTechi professor Jarek Kurnitski
Foto: Raul Mee

TalTechi Ehituse ja arhitektuuri instituudi direktor, liginullenergiahoonete uurimisrühma juht, professor Jarek Kurnitski leiab, et Eesti ehitussektor kannab kliimamuutustega kohanemisel suurt vastutust – meie hoonete süsiniku jalajälg on nii suur, et seda annab kindlasti vähendada.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474