Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2024

Äripäeva 8. Kinnisvaraarenduse konverents 2024 läheb lahti

Tänane Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverents hõlmab nii elukondlikku kui ärikinnisvara. Konverentsil annavad valdkonna parimad asjatundjad Sulle täieliku pildi kinnisvaraarenduse olukorrast ja võimalustest ning näitavad, mida tulevik toob.

Säravate ekspertidena astuvad üles Nõustamisbüroo Colliers partner Margus Tinno, Kapiteli projektidirektor Allan Remmelkoor, Mainor Ülemiste juht Ursel Velve, EfTEN Capitali tegevjuht Kristjan Tamla, Tallinna linnavalitsuse keskkonna abilinnapea Pärtel-Peeter Pere, Eesti Arhitektide Liidu president Andro Mänd, LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim, Siseministeeriumi asekantsleri nõunik (elanikkaonna kaitse teemadel) Priit Laaniste, Arco Vara Eesti tegevjuht Miko-Ove Niinemäe, Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Jaan Mäe, Uus Maa juhatuse liige Igor Habal.

Tervet konverentsi modereerib Äripäeva Raadio toimetaja Lauri Leet.

Vestlusringe on kaks. Siin konverentsil valdkonna asjatundjad ja praktikud analüüsivad kinnisvaraarenduse majanduslikke väljakutseid, demograafiliste muutuste mõju, tulevikuarenduse suundi ning loomulikult koostööd arendajate, ehitajate ja riigi vahel. Lisaks saad teada, kuidas edenevad suurinvestori ja arendja vahelised suhted ning mis ootab tervet kinnisvaraarenduse valdkonda ees. Samuti, kuidas leida tasakaal kasumi ja kvaliteedi vahel, aga ka ridamisi muidki praktilisi näpunäiteid ning kõige krooniks saad osa põnevatest ja õpetlikest kogemuslugudest.

Toimumiskoht: Mövenpick Hotel Tallinn konverentsikeskus

Aeg: 9.00 - 16.00

Äripäeva Kinnisvaraarenduse Konverentsi 2024 esinejad ja programmi leiad SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474