Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. juuni 2024

Selgusid Noblessneri arhitektuurivõistluse võitjad

Noblessneri rahvusvahelise arhitektuurivõistluse I koha pälvis arhitektuuribüroo Kadarik Tüür Arhitektid. Avaliku arhitektuurivõistluse eesmärk oli leida esinduslik, elegantne ja ajas püsiv lahendus Lennusadama 7 ja 9 kinnistute hoonetele ja neid ümbritsevale välisruumile.
Võidutöö visioon tulevasest kinnisvaraarendusest.
Foto: Kadarik Tüür Arhitektid

Otse Noblessneri rannajoonele kerkib neli korterite ja äripindadega hoonet, mis oma mõjusate konsoolsete osadega ulatuvad üle merepromenaadi kuni rannajooneni. Osa konkursi võistlusalast ulatub sõna otseses mõttes merre ja hõlmab lisaks mitmeid muinsuskaitsealuseid tehnorajatisi, mis pärinevad ajaloolisest Noblessneri allveelaevatehasest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474