Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. juuni 2024

Luminor katab välismaale kinnisvara ostust kuni 70%

Kui kliendil on kinnisvara hüpoteek mõne teise panga kasuks, siis see seab taotlemise protsessile piirangu.
Luminori Baltikumi eraisikute panganduse juht Tanel Rebane
Foto: Luminor Bank

„Riikide edetabelis, kuhu eestlased kinnisvara soetavad, domineerivad ülivõimsalt Hispaania ja Soome, teistesse välisriikidesse eluaseme ostmine on eestlaste puhul harvem nähtus,“ ütles Luminori Baltikumi eraisikute panganduse juht Tanel Rebane.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474