Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. juuni 2024

Eesti arhitekti puhkemaja leidis Euroopas tunnustust

ELi Intellektuaalomandi Amet (EUIPO) avalikustas juba viiendat korda toimuva konkursi DesignEuropa Awards finalistid ning elutööpreemia võitja.
Arhitekt Arseni Timofejevi finaali pääsenud puhkemaja (Foto: Arseni Timofejev).

Teiste seas pääses finaali ka Jägala joa juures asuv turistide seas armastatud puhkemaja. Jõelähtme vallas asuva puhkemaja autoriks on arhitektuuribüroo Arsenit arhitekt Arseni Timofejev. Piil nime kandev väikemaja on rajatud looduse keskele eesmärgiga looduskaunist keskkonda võimalikult vähe kahjustada, samal ajal pakkudes külalistele harjumuspäraseid mugavusi. Privaatse villa disain võimaldab puhkajatel nautida läbi panoraamakna lummavaid vaateid ümbritsevale loodusele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474