Autorid: Sigrid Kõiv, kinnisvarauudised.ee • 11. juuni 2024

Kinnisvara korrashoiu I kvartali käibe TOP 21: miljonärid reas

Hiljutine Äripäeva kinnisvara korrashoiu kvartaliraport toob välja parimad käibetegijad 2024. aasta esimeses kvartalis. 21 ettevõtet tegid käivet vähemalt miljoni jagu, esitosa omad aga kordades enam.
Foto: Veiko Tõkman
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474