Autor: Nikolai Andrejev • 14. juuni 2024

Soomlased asuvad hõlvama Ida-Virumaad

Ida-Virumaa kontori- ja tööstuspindade ning kaubanduskeskuste pindade nõudlus püsib vaatamata majanduslikele ja poliitilistele väljakutsetele.
Viivikonna linn on paras pähkel, ent põnev väljakutse.
Foto: Erik Prozes

Eelmisel aastal algas lõpuks Joaoru Residentside ehitus Narvas, mida oli palju aastaid edasi lükatud. Piirijõe kohale rajatakse viiest kortermajast koosnev kompleks, mille akendest avaneb vaade kahele kindlusele. Seni ehitatakse viiest majast vaid ühte. Valmides on see esimene Narva ehitatud kortermaja 17 aasta jooksul ja alles teine ​​viimase kolme aastakümne jooksul. Piirilinna on ehitatud nende aastate jooksul küll ka elumaja erivajadustega inimeste jaoks, kuid see ei olnud äriprojekt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474