Autor: Lauri Leet • 14. juuni 2024

Just selline korter tagab Sulle parima rahavoo

Intressid langevad siis, kui need langevad ja võta vähem laenu, siis on vähem maksta, märgivad kinnisvaraanalüütik Risto Vähi ning Hüpoteeklaen AS juhatuse liige Toomas Paju.
Foto: Erik Prozes

Vähi räägib saates „Ruutmeetrite taga“, et vaba raha olemasolu korral vaatavad investorid praegusel hetkel tootlikkusest oluliselt rohkem seda, kas korter pakub üldse rahavoogu. „Aga seda saavad lubada vaid need, kel võimalik korter osta oma raha eest,“ lisab Vähi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474