Autorid: Sigrid Kõiv, kinnisvarauudised.ee • 19. juuni 2024

Arendajate palgatõusu TOP 16: pea veerandi jagu sai juurde

Arendusettevõtete esimese kvartali palgakasvu esinelik pakkus töötajaile juurde üle poole terve pingerea töötasu kasvust.
Foto: Andras Kralla

Kinnisvaraarendajate valdkonnas oli töötajaid esimeses kvartalis 365 ja nende arv kahanes aastaga 16%. Eelmise aasta neljandas kvartalis oli töötajaid 13% vähem kui aasta tagasi, kolmanda kvartali töötajate arv oli 6% väiksem aasta varasemast. Keskmine töötasu nende töötajate peale oli esimeses kvartalis 3288 eurot ja see kasvas aastaga 20%. Ka eelmise aasta neljanda kvartali keskmine töötasu oli aasta varasemast 20% suurem. Kolmanda kvartali keskmine töötasu oli 25% suurem kui aasta varem.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474