Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuni 2024

Scandium sai Marienholmi tee valmis

Arendajale tegi uue tänava Tariston AS. Arenduse arhitektuurse lahenduse lõid 3+1 arhitektid, KAMP büroo sisearhitektid ning Tajuruum maastikuarhitektid. Visiooni töötas välja What If kohaloome agentuur.
Uus tänav meelitab poolsaare tipu poole, kus uudistajaid ootab vaateplatvorm vaatega merele (Foto: Kaupo Kalda).

Scandiumi poolt rajatavas Haapsalu suurarenduses Marienholm valmis sel nädalal uus sõidutee koos kergliiklusteega. Uus tänav meelitab poolsaare tipu poole, kus uudistajaid ootab vaateplatvorm vaatega merele. Viis maja koos 50 korteriga on tempokalt kerkinud. Mereäärses klaasmajas saab tutvuda kodude siseviimistluspakettidega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474