Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuni 2024

Smartpost Itella pani nurgakivi 14-miljonilisele keskusele

Smartpost Itella uus sorteerimiskeskus Rae vallas sai 19. juunil nurgakivi. Kompleksi ehitustöid teeb NOBE ja need saavad valmis jaanuaris 2025.
Uue sorteerimiskeskuse kavandatud maht on ligikaudu 7500 ruutmeetrit (Foto: Maksim Toome).

Investeeringu kogumaksumus on 14 miljonit eurot. “Nurgakivi panek on sümboolne ja tähtis maamärk meie uue sorteerimiskeskus ehituses,” ütles Smartpost Itella Eesti operatsioonide juht Erich Jeerik ja lisas: “kuigi ehitustööd algasid alles poolteist kuud tagasi, oleme täna jõudnud selles suures projektis ühe olulise vaheetapini. Oleme väga rõõmsad omada suurepärast partnerit NOBE, kelle osas on täiskindlus, et püsime soovitud ajakavas ja kvaliteedis.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474