Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. juuli 2024

Vahter: oodatud tehinguaktiivsuse tõusu ei tulnudki

Juunis tehti Tallinnas korteritega 573 tehingut, millega on tehinguaktiivsus hetkel umbes tosina aasta tagusel suurest kriisist tasahilju toibumise tasemel, kommenteeris värsket statistikat 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter.
1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter
Foto: Andras Kralla

"Turg on endiselt nii passiivne, et midagi huvitavat esile tõsta ei olegi. Eesti kliimat tavatsetakse vahel kirjeldada kui "kaksteist kuud ühtlaselt kehva suusailma" ning kinnisvaraturu tänane kliima on juba mõnda aega umbes samasugune," kommenteeris Vahter, kelle sõnul mõjutas eelmisel aastal turgu vähemalt headel aegadel sõlmitud võlaõiguslike lepingute lõpule viimine.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474