Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. juuli 2024

Jõhvi raamatukogu-kogukonnakeskuse arhitektuurivõistluse võitis töö “Lukukivi”

Jõhvi valla ja Eesti Arhitektide Liidu koostöös läbiviidud Jõhvi raamatukogu-kogukonnakeskuse ja ümbritseva väliala arhitektuurivõistluse võitis Liis Uustali ja Egon Metusala (arhitektuuribüroo ABMA) ideekavand „Lukukivi“. Arhitektide visiooni järgi saab raamatukogu endale tugeva karakteriga ja soojust õhkava uue hoone.

Jõhvi raamatukogu-kogukonnakeskuse uus hoone on planeeritud Jõhvi linna lõunaosasse, Puru tee ja Hariduse tänava vahele. Arhitektuurivõistlusele, mille kaudu otsiti hoonele parimat lahendust, laekus 20 ideekavandit. Žürii liikmed olid meeldivalt üllatunud, et võistlus tekitas nii suurt huvi ja esitatud ideekavandite kvaliteet oli niivõrd kõrgel tasemel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474