Autor: Jaan Martin Raik • 10. juuli 2024

EfTEN: nüüd hakkame nägema rohkem tehinguid

EfTEN Real Estate Fund avaldas börsiteates, et poolaasta tulemustega võib jääda rahule ja ootab teisel poolaastal konservatiivselt hinnastatud portfelli õiglase väärtuse kasvu.
Fondijuht Viljar Arakas prognoosib, et teisel poolaastal kasvab tehinguaktiivsus, mis omakorda kergitab ka nende konservatiivselt hinnastatud portfelli õiglast väärtust.
Foto: Liis Treimann

Fondijuht Viljar Arakas sõnas börsiteates, et koondtulemusena vastab 2024. aasta esimene poolaasta fondivalitseja ootustele. Vakantsus püsib EfTEN Real Estate Fundi portfellis alla 3% taseme kõigist pindadest, mis on Arakase hinnangul üldises keskkonnas väga hea tulemus. Ta lisas, et kui välja jätta Hortese kinnistutega seotud üürniku makseraskused, on klientide maksekäitumine hea ning võlgnevusi on vähe.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474