Arvamused
Ainult tellijale

Ärikinnisvara omaniku edu sõltub koostööst üürnikuga

Hiljuti on palju spekuleeritud, kas ja kuivõrd oli eesootavat majanduslangust ette näha või kas kinnisvaravallas ollakse liialt entusiastlikud, mis puudutab hindade muutumist või muutumatust. Kiire vastus mõlemale on, et maailmamajanduse jahtumist oli ette näha juba ammu. Kas see on lõppenud eriolukorra mõjusid kuidagi pehmendanud?

Foto: RE Kinnisvara

Selge on see, et äsja lõppenud kriisi kui sellist ei näinud ette keegi – kuidas olekski saanud, viirushaigus tuli ei kusagilt. Majanduskasvu aeglustumist aga nähti ette küll – Eesti majandusele prognoositi võrreldes 2017.-2019. aasta nelja-viie protsendilise kasvuga selleks ja järgnevaks aastaks vaid 2,0-2,7% kasvu. Ärikinnisvaraturu jahenemine oli ootuspärane ka äsjase kriisita. Kuigi majanduse jahenemine tuleb prognoositust kindlasti suurem, võib langustuure aidata maha võtta seesama asjaolu, et jahtumine algas juba enne viiruskriisi.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Uudised ning turuülevaated äri- ja elukondliku kinnisvara valdkonnast
 • Väärt nõuandeartiklid kinnisvaraga seotud valdkonna spetsialistidelt
 • Suuremate kinnisvaraettevõtete majandustulemused
 • Kinnisvarateemalised raadiosaated kõik ühest kohast
 • Kord nädalas ilmuva kinnisvarauudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

  Kinnisvara.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Rivo Habakuk
  Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806