Autor: Helen Roots • 11. märts 2022

Muutused, mida me ei oodanud

Vähem kui aasta tagasi kirjutasin Kinnisvarauudiste erilehe juhtkirjas, kuidas väga lühikese ajaga on Eesti kinnisvaramaastikul muutunud rohkem kui viimase 20 aasta jooksul. Siis pidasin silmas koroonapandeemiat ja kõike, mida see endaga kaasa tõi. Oleks vaid osanud toona ette näha neid muutusi, mis elul meile veel varuks olid ...
Kinnisvarauudised.ee juht Helen Roots
Foto: Meeli Küttim

Koroona sillutas teed aina uutele kriisidele – üksteise järel tabasid meid tootmis- ja tarneraskused, materjali- ja tööjõupuudus ning viimaks energia- ja kütusekriis, ent edasisi juhtumisi poleks enamik meist suutnud isegi oma halvimais unenägudes ette näha.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474