Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. juuli 2022

Elamispindade turg jõudis murdepunkti

Elamispindade kiire hinnatõus on jõudnud murdepunkti, kus hakkavad toimuma muutused. Kinnisvaraportaali KV.EE juht Tarvo Teslon analüüsib järgenvalt Tallinna elamispindade turu näitel, millised muutused on eeloleva aasta jooksul aset leidmas.
Tallinnas on korterite tehinguhinnad toppama jäänud.
Foto: Liis Treimann

Varasema aasta-kahe jooksul on tundunud, et kinnisvaramüüjatel on iga kuuga olnud võimalik müügihindadele mõni või isegi mõnikümmend tuhat eurot juurde kruvida. Ostuhuvi ei ole see pärssinud. Elamispindade ostuhuvi on isegi suurenenud ehk tehingute arv on kasvanud, sest kiire hinnatõus on turule toonud spekulatiivseid ostjaid, kes on soovinud hinnarallist osa saada.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474