Autor: Martin Vahter • 21. märts 2023

Vahter: riik tormab arusaamatul moel uude kinnisvaraärisse

1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter.
Foto: Andras Kralla
Ministri poolt eelmisel nädalal allkirjastatud Eesti riigi ootus, et Tallinna lennujaam peaks hakkama arendama ärikinnisvara, viib ettevõtte fookuse põhitegevuselt kõrvale ning arendab otsese vajaduseta taas kord riigikapitalismi. Samas on päris mitu põhjust ja viisi seda projekti teisiti teha, kirjutab 1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter.

Riik peaks ettevõtlusega tegelema nii vähe kui võimalik – see arusaam võeti Eesti taasiseseisvumise järel üldiselt suhteliselt kiiresti omaks. Erastati pea kõik, mis sai, ja turg pani asjad ise aastatega paika.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474