Autor: Madle Lippus • 15. november 2023

Lippus: planeeringute liikumise tempo üle ei ole kurta

Planeerimise valdkonna arengu hindamisel ei tasu jääda kinni vaid menetluslikesse numbritesse - kui palju detailplaneeringuid algatati, vastu võeti või kehtestati, kirjutab Tallinna abilinnapea Madle Lippus.
Tallinna abilinnapea Madle Lippus märgib, et ehitamine turupõhiselt sinna, kus on pakkumine erasektorilt, ei too kohe kindlasti ka soovitud taskukohaseid eluasemeid.
Foto: Andras Kralla

Pärtel-Peeter Pere kirjutab oma arvamusartiklis (Äripäev, 06.11.2023) justkui oleks Tallinna linnaplaneerimises asjad käest ära, aga jätab tähelepanuta põhilise - kui tahta süsteemseid lahendusi, kvaliteetsemat linnaruumi ning läbipaistvamat menetlust, siis on vaja luua ruumi muutusteks. Linnaplaneerimise ameti uuenemine on aga juba töös.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474