Autor: Jana Saarkoppel • 5. veebruar 2024

EfTENi Kinnisvarafondi netoüüritulu kasvas

Konsolideeritud netoüüritulu marginaal vähenes aastataguselt 96%-lt eelmisel aastal 93%-le, kinnistute haldamisega otseselt seotud kulud kasvasid.
EfTEN Real Estate Fund teeb kevadel aktsionäridele ettepaneku tasuda möödunud aasta eest netodividendi 1,0 eurot aktsia kohta mulluse 1,15 euro asemel. Seda on Eften Capitali juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul rohkem, kui dividendipoliitika ette näeb.
Foto: Liis Treimann

EfTEN Real Estate Fund kasvatas eelmisel aastal müügi- ja üüritulu, kuid varade ümberhindlus kahandas puhaskasumi vaid miljonile eurole ning ettepanek aktsionäridele on maksta dividendi 13% väiksemas summas kui eelmisel aastal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474