Raport: kriis ei suuda pureda kinnisvaraga seotud sektorit

Foto: Andras Kralla

Kinnisvarahaldusega tegelevate ettevõtete juhtide mõõdukas pessimism on asendunud mõõduka optimismiga, ütles Äripäeva Infopanga konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv.

Kõiv rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et kinnisvarahalduse sektori juhtide sõnul pole kriis nendeni veel jõudnudki. "Praegu on neil küll müügitulu kahanenud teises kvartalis 12 protsenti, kui võrrelda eelmise aasta sama perioodiga, aga arvestades, kui palju halvemini on läinud mitmel teisel sektoril, siis ma arvan, et juhtide optimism ei tulegi niivõrd sektorist seest, kuivõrd sektorit ümbritsevatest oludest," märkis Kõiv.

Pane tähele!

Parima ülevaate haldus- ja hooldusturu hetkeseisust annab praktiliselt reaalajas tehtav kvartaliraport. Raportist saab täieliku ülevaate sektori kõige värskematest trendidest ja liikumistest. Analüüsime sektori üldiseid trende, vaatleme ja kõrvutame ettevõtete kvartaalseid tulemusi, toome välja sektori kolme kuu arengusuunad ja pingeread.

Soeta raport SIIT.

Sarnaselt kinnisvarahaldusega on ka automüüjate optimism paranenud. Milline on olukord mootorsõidukite müüjatel, räägib koos Kõivuga lähemalt KPMG juhtimisnõustamise ja tehnoloogia valdkonna juht Tarmo Toiger.

Intervjuud Sigrid Kõivu ja Tarmo Toigeriga saab kuulata siit:

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806