Autor: Lauri Leet • 13. jaanuar 2021

Kinnisvara-aasta ettevaade: ühetoaliste müük seisab

Väikeste korterite müük on praeguses turuolukorras raskendatud.
Autor: Veiko Tõkman

Uus Maa kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus ning büroo analüütikud Igor Habal ja Risto Vähi kinnitavad Uus Maa kinnisvarasaates, et väikeste korterite müük kiratseb ning investorite raha kipub liikuma eksklusiivsematesse ja suurematesse korteritesse.

Saabunud aasta võimalikest trendidest juttu tegevas saates küsime, miks see nii on. Uurime, milline on uusarenduste ja vanemate korterite hinnavahe, ning peatume ka küsimusel, mis hakkab määrama inimeste senisest enamat maale liikumist: kas riiklikud investeeringud kommunikatsioonidesse võivad seda märgatavalt kiirendada ning seeläbi ka kinnisvarasektori trende muuta.

Saate lõpuosas saame ka kindlaid soovitusi, milliseid kinnisvaraklasse on investoritel praegu kasulik soetada. Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Uus Maa kinnisvarabüroo.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474