Autor: Viivika Rõuk • 26. jaanuar 2023

Broneeringutega äritsevad spekulandid kadusid turult

Tööstuse tänaval asuvate Volta Loftide müük läks Endoveril detsembis hästi.
Foto: Andras Kralla
Kinnisvaraturult kadusid koos turu jahenemise ja hinnatõusu pidurdumisega broneeringutega äritsevad investorid, rääkis Endoveri müügiosakonna juhi Olari Vokk.

“Hästi palju oli turul sellist investorit, kes mõnes mõttes mängis broneeringutega, teenis broneeringut tulu. Lõpptarbija on täna see, kes on päriselt turule alles jäänud ja kes endiselt kinnisvara ostab,” rääkis Vokk Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474