Autor: Lauri Leet • 27. juuli 2023

Urmas Sõõrumaa: partner peaks 10 miljonit välja käima

Urmas Sõõrumaa rääkis saates "Kinnisvaratund" oma kinnisvaraarendustega seotud plaanidest.
Foto: Raul Mee
Patarei merekindluse omanik ja arendaja Urmas Sõõrumaa otsib Patarei arendusse partnereid, kuna ei soovi olla arenduse ainuosanik ning ideede kõrval peaks uuel partneril olema välja käia ka vähemalt 10 miljonit.

Muude funktsioonide kõrval Patareisse kvaliteetset spaahotelli rajada sooviv U.S. Investi suuromanik ütleb, et fantastilise vaate ja arhitektuuriga korteritega ajaloolisse arendusse on vaja igas mõttes osanikke juurde.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474