Autor: Joonas-Hendrik Mägi • 3. juuli 2024

Teadmatus kinnistut ostes võib viia pika kohtuprotsessini

Nii mõnelgi korral on pealtnäha tavaline kinnisasja puudutav kohtukaasus võtnud ootamatu pöörde ja toonud päevavalgele palju halbu üllatusi. Kuidas kinnisasja ostmisel probleeme vältida, selgub värskest saatest.
Virge Murak ja Anna Liiv
Foto: Mai Kroonmäe

Nii vandeadvokaat Virge Murak kui kohtunik Anna Liiv on enda karjääris puutunud kokku väga erinevate ja kohati isegi tragikoomiliste olukordadega. Vandeadvokaat ja kohtunik jagavad näpunäited, mida tuleks kindlasti kinnisasja ostes meeles pidada ja vältida.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474