3. jaanuar 2003
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aare Pällin korraldab maamüügi-teemalise konverentsi

Aare Pällin korraldab järgmisel reedel, 10. jaanuaril maamüügi-teemalise konverentsi.

Eesti Maa- ja Majaomanike Liit ja Maaõiguse OÜ korraldavad Tallinnas, Narva mnt 11D konverentsi teemal 'Maa müük välismaalastele. Kas tehinguvabadus või kuritegevus?', seisab üle Eesti laiali saadetud elektronkirjas, millele on alla kirjutanud Aare Pällin. Konverentsi kutsel on osalejateks märgitud riigikogu liikmed Ants Käärma ja Jaanus Männik, professor Ivar Raig ning Mõõdukate esimees Ivari Padar.

Kirjas palutakse konverentsil osalemise eest üle kanda tasu, enne 1. jaanuari 590 krooni ja pärast seda 690 krooni. Ühtlasi pakutakse maa- ja majaomanike liidu 600-kroonise liikmemaksu tasujatele tasuta koolitusi planeerimis- ja ehitusseadusest.

Pällinit polnud võimalik täna tabada. Tema mobiiltelefon küll vastas, aga kõne katkes kohe. Ja nii mitu korda järjest. Tema Maaõiguse büroo telefonilt kostis teade: ?Valitud number ei võta kõnesid vastu.?

Konverentsi üks esineja, riigikogu liige Ants Käärma ütles, et on teadlik oma osalemisest nimetatud üritusel. Talle tuli üllatusena, et konverents on tasuline.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474