19. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspolitseinik hoiatab Falcki eest

"Kotkas ootab lõvi surma – kas selline ongi Falcki plaan tulevikuks?" küsib endine politseinik Ivo Känd Äripäevale saadetud arvamuses.

"Nimelt lubab justiitsministeeriumis valmiv uus korrakaitseseaduse eelnõu osa politsei funktsioone jagada eraturvafirmadele. Nii parandaks erakapital avaliku teenuse kvaliteeti (Public Private Partnership).

Esmapilgul efektiivsena näiv kava on riigi sisejulgeolekule siiski ohtlik – kui erakonnarahastaja strateegilise arenguplaani osaks on riigi funktsioonide ülevõtmine. Väikeses Eestis tähendaks see monopoli sündi, kus korratagamise meetmest saaks rahategemise võimalus," kirjutab Ivo Känd.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474