5. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia müüs Elionile vigaseid digi-TV edastamise seadeid

Nokia on tunnistanud tootjavigu rohkem kui 20-s Elionile tarnitud ADSL 2+ sõlmes, millega edastatakse digitelevisiooni.

Kokku on Elionil ADSL2+ sõlmi hetkel üle 270, seega on vigaseid sõlmi hetkel ligi kümnendik. ADSL2+ sõlmed võimaldavad digi-TV saateid edastada.

"Vigaseid sõlmi on Elionil päris mitmes piirkonnas - nii Tallinnas, Harjumaal, Ida- ja Lääne-Virumaal, Järvamaal, Tartumaal kui ka Pärnumaal, Teatas ettevõte. Ettevõte teatas, et sel nädalal saadetakse koos Nokiaga neile klientidele, kelle kodupiirkonna ADSL-sõlmes on tootjavigu kirjad.

Elion ja Nokia vabandavad häirete pärast internetiühenduse ja DigiTV kasutamisel ning teevad kõik endast oleneva, et teenused võimalikult kiiresti tõrgeteta tööle hakkaksid. Kompensatsioonina pakutakse Elioni DigiTV põhipaketti kuni 2006. aasta lõpuni tasuta ehk Kodulahenduse kliendid midagi juurde telepildi eest maksma ei pea.

Tootjavead on klientide jaoks väljendunud internetiühenduse katkemises ning probleemides digi-TV pildikvaliteediga.

Elion teatab, et vigade põhjus on tuvastatud ning võrguseadmed vahetatakse ümber lähikuudel ja niipea, kui Nokiast uued ja testitud protsessorkaardid tulevad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474