12. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: Otepääl said valitud loa ehitada looduskaitsealale

Peaminister Andrus Ansip ütles täna valitsuse pressikonverentsil looduskaitseala direktori Ants Mangluse vahistamist kommenteerides, et viibib tihti Otepääl ja teda hämmastab, et osad inimesed on saanud ehitusloa sinna, kuhu ehitada ei tohi.

Ansip märkis, et eeldab selle tegevuse olevat uurimisorganite teravdatud tähelepanu all. Ants Mangluse vahistamine ei ole tema sõnul seotud maadevahetusega maa-ametis. "Kui üks inimene Rahvaliidust on tegelenud ebaseaduslike asjadega, ei saa seda üldista erakonnale", lisas Ansip.

Ta möönis, et täpsemaid kommentaare ja infot juhtumi kohta jagab ainult prokuratuur.

Manglus oli Riikliku Looduskaitsekeskuse (LKK) Põlva, Valga ja Võru regiooni direktor, kes vahistati üleeile seoses tehingutega, mis on tehtud Lõuna-Eestis looduskaitse all olevate kinnistutega.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474