17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal oli iga 50. kontrollitud juht joobes

Julgestuspolitsei tabas nädalavahetusel Saaremaal 60 joobes sõidukijuhti, kokku kontrolliti 3000 juhti, teatas julgestuspolitsei.

Julgestuspolitsei liiklusjärelevalve üksus tabas 13.-16. oktoobril Saaremaal läbi viidud politseioperatsioonil 60 joobes sõidukijuhti.

“Niivõrd negatiivse nähtuse puhul kui joobes juhtimine ei tahaks rekorditest rääkida. Kuid 60 joobes sõidukijuhti vähem kui 3000 kontrollitu kohta on äärmiselt murettekitav number,” nentis julgestuspolitsei liiklusjärelevalve talituse vanemkomissar Tõnis Sulu.

Mitmed Saaremaal julgestuspolitseile joobes juhtimisega vahele jäänud autojuhtidest üritasid vanemkomissar Sulu sõnul oma rikkumist põhjendada hommikuse praamile ruttamisega. “Täiskasvanud inimesed peaksid siiski olema võimelised oma tegevusi ette planeerima. Vastutustundlik autojuht teab, et alkoholi põlemine veres võtab teatud aja ning kui on plaanis järgmisel hommikul praamile sõita, siis pole võimalik hiliste õhtutundideni alkoholi tarbida,” ütles Sulu.

Lisaks tabas julgestuspolitsei liikluse eriüksus Saaremaal 18 juhtimisõiguseta ning 29 kiirust ületanud sõidukijuhti. Kokku kontrollisid julgestuspolitseinikud nelja päeva jooksul 2972 juhti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474