31. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maskis röövel võttis relva ähvardusel kasiinost raha

Öösel vastu tänast tungis Tondi 6/8 asuvasse Kristiine Kasiinosse maski kandev meesisik, kes ähvardas kasiino kahte naistöötajat relvataolise esemega ning röövis kasiino kassast sularaha, teatas politsei.

Kriminaalmenetlust juhtiva Põhja ringkonnaprokurör Leelet Kivioja sõnul kliente röövi hetkel kasiinos ei viibinud, samuti ei saanud vigastada kasiino töötajad.

Prokuröri sõnul on hetkel täpsustamisel, kui palju raha röövijal õnnestus kasiinost saada.

Esialgsetel andmetel põgenes röövija sündmuskohalt rohelist või sinist värvi sõiduautoga Ford Sierra. Kurjategija oli umbes 185 cm pikk, kõhna kehaehitusega, 28 - 35 aastane ning kõneles eesti keeles. Ta kandis peas rohelist värvi puuvillast üleskeeratud äärega mütsi ja selle all musta ovaalse silmade avaga maski, seljas kandis triipudega teksajakki.

Prokuratuur ja politsei paluvad kõikidel, kes kirjeldatud isiku ära tunnevad või omavad informatsiooni sündmuse kohta helistada politsei lühinumbril 110.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474