11. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luman: lootusetult hiljaks on jäänud ettevõtja, kes hakkab töötajate hoidmisega tegelema alles täna

Eesti Ehituse suuromanik Toomas Luman ütles täna aripaev.ee online-intervjuus, et kui ettevõtja hakkab töötajate hoidmisega tegelema alles täna, siis on ta sellega lootusetult hiljaks jäänud.

Tema sõnul on Eesti Ehituses tegeletud töötajate motiveerimise ja hoidmisega järjepidevalt kogu ettevõtte ajaloo jooksul.

"Palgapoliitikas püüame järgida turu trende ja enda pikaajalist palgapoliitikat. Meie ettevõtte töötajate motivatsioonipakett on küllalt keeruline ja mitmekesine ning palk on selles ainult üks komponent. Seega arvan, et Eesti Ehituse motivatsioonisüsteem nii juhtkonnale kui töötajatele on läbi aegade olnud neid motiveeriv, mida kinnitab vähene kaadrivoolavus nii töötajate kui ka juhtkonna hulgas," kommenteeris Luman.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474