11. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rand ja Tuulberg tahab Ukraina töölised Eestisse tagasi tuua

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg tahab Ukrainast 14 oskustöölist Eestisse tuua, selgub majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile saadetud kirjast.

Rand ja Tuulbergi juhi Taivo Tähe sõnul on tegemist meestega, kes neil juba kuus kuud varem töötasid. "Mehed tegid oma tööd väga hästi ja õigustasid end 100%," ütles Täht . Seetõttu otsustati ukrainlased taas Eestisse tööle tuua. "Kuna aga 6-kuuline tööluba on neile moraalselt väsitav, siis palume majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt neile maksimaalseid, 2-aastaseid lubasid," lisas ta.

Rand ja Tuulberg on oma tegevust laiendanud ka Ukrainasse ja edaspidi on firmal plaanis kõnealuseid töötajaid rakendada ka sealsetel objektidel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474