26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas saatis Luigele ähvarduse

SL Õhtulehe andmetel saatis meediaärimees Hans H Luige lähikondsete majade ründamises kahtlustatavana kinni peetud Imre Arakas mullu ärimehele SMSiga ähvarduse.

Samuti on viidatud, et Imre Arakas on seotud kinnisvaramahhinatsioonidega Viimsi vallas, kus Hans H Luigel olevat samalaadsed ärihuvid.

Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Steven-Hristo Evestus ei kinnitanud ega lükanud ümber ühtki ärimees Hans H Luige lähedaste ja tuttavatega seotud süütamiste motiivi.

Ta märkis vaid, et esialgsetel andmetel ei saa süütamisi siduda Luigele kuuluva kinnisvarafirma Laferme tegevusega.

Keskkriminaalpolitsei pidas üleeile kinni kuus meest, keda kahtlustatakse Luige lähedaste eluasemete ründamises Tallinnas ja Harjumaal. Meeste hulgas on ka allilma liidriteks peetavad Assar Paulus ja Imre Arakas.

Keskkriminaalpolitsei pidas Tallinnas ja Harjumaal kahtlustatavatena kinni Rünno Kristjuhani (s 1966), Jaak Tuuksami (s 1964), Marek Võrgu, endise nimega Tuvike (s 1972), Imre Arakase (s 1958), Rünno Lingi (s 1972) ja Assar Pauluse (s 1962).

Mehi kahtlustatakse möödunud aasta 27. novembri öösel Tallinnas ja Harjumaal süütepudelite viskamises Tallinnas ja Murastes asuvate eluruumide akendesse.

Kurjategija ründas lõhkeainepudeliga kahte Hans H Luige lähedase kodu: ämm Aleksandra Mõtsari maja ja nõunik Tiit Maidre korterit. Viimane sai ränki põletushaavu ning viibis eile raskes seisundis haiglas. Samal ööl toimus kolmaski rünnak. Murastes visati ühe maja aknasse süütepomm, elanikud kustutasid selle omal jõul.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474