26. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suprema investeerimisfondid on kättesaadavad Seesami klientidele

Seesam Elukindlustus ja Suprema Securities sõlmisid koostöölepingu, mille alusel avaneb Seesam Elukindlustuse klientidel võimalus investeerida Suprema poolt valitsetavatesse aktsiafondidesse, teatasid ettevõtted.

Seesam Elukindlustuse kliendid saavad tulevikus investeerida Suprema poolt valitsetavatesse aktsiafondidesse Evli Baltic, Evli Greater Russia ja Evli New Republics läbi investeerimisriskiga elukindlustuse.

Seesam Elukindlustuse juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul on möödunud aasta keskel alanud koostöö, mil Suprema asus haldama Seesam Elukindlustuse garanteeritud intressiga kindlustuslepingute investeeringuid, olnud väga edukas. "Nüüd süveneb koostöö veelgi meie klientide kasuks - Suprema poolt valitsetavad fondid on läbi aastate väga head tootlust näidanud. Tulumaksusoodustus, mis kaasneb investeerimisriskiga elukindlustusega, muudab aga meie poolt pakutava võimaluse eriti atraktiivseks," selgitas Kilu.

Veikko Maripuu, Suprema Varahalduse juht märkis, et koostöö süvenemine Seesam Elukindlustusega annab tunnistust sellest, et Suprema valitud investeerimisstrateegia on end õigustanud.

Seesam Elukindlustus on 1993. aastal tegevust alustanud vanim elukindlustusselts Eestis, mis kuulub Soome elukindlustusgrupile Suomi. Seesam Elukindlustus annab tööd 50 inimesele ja haldab 20 000 kliendi investeeringuid, mida on üle 450 miljoni krooni.

Suprema Securities on Balti riikide suurima kogemusega täisteenust pakkuv investeerimispank, mille tegevusvaldkondadeks on institutsionaalne varahaldus, privaatpangandus, väärtpaberivahendus ja ettevõtete rahastamine. Suprema grupi ettevõtetes töötab enam kui 60 spetsialisti Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas.

Suprema Varahalduse, Evli Investment Management-i ja rahvusvaheliste partnerite teenused katavad kõik investeerimisvarade haldamisega seotud valdkonnad. Ülemaailmne varahalduspartnerite võrgustik võimaldab Suprema Varahaldusel investeerida investorite vara kõigisse peamistesse varaklassidesse ja regioonidesse üle maailma.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474