12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 hakkas sülearvuteid müüma

Mobiilsideoperaator Tele2 alustas sülearvutite müüki, pakkudes Fujitsu-Siemensi tooteid, teatas firma.

Ühtlasi pakub ettevõte pakette, mis sisaldavad sülearvuti järelmaksu, 3 gigabaiti (GB) andmemahtu ja mobiilset internetti võimaldavat andmesidemodemit vähem kui tuhande krooni eest kuus.

"Traditsioonilise interneti püsiühendus kõrval leiab mobiilne andmeside üha enam kasutust, kuna võimaldab olulise eelisena kasutada internetti igas Eestimaa punktis. Usun, et Tele2 uued arvutipaketid annavad mobiilse andmeside kasutusele täiendava tõuke ning muudavad interneti kõigile paljuliikuvatele inimestele mugavamalt ja soodsamalt kättesaadavaks," sõnas Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema.

Tele2 sülearvutite valikus on kolm Fujitsu-Siemensi sülearvuti mudelit Amilo L7320G-12, Amilo Pa1510-18 ja ärikasutajatele mõeldud PRO V3525. Kolm uut arvutipaketti sisaldavad endas igakuise järelmaksu eest 3 GB andmemahtu, sülearvuti osamakset ning tasuta andmesidemodemit Huawei E220 (ärikasutajale mõeldud sülearvutis PRO V3525 on andmesidemodem juba arvutis).

Sõltuvalt sülearvuti võimsusest on arvutipakettide maksumus 24-ks kuuks 975 krooni kuni 1175 krooni kuus. Sissemakse Arvutipaketiga liitumisel on 1999 krooni (ärikasutajale mõeldud arvuti PRO3525 puhul 3999 krooni). Modemi hind eraldiseisvana on 2975 krooni, sülearvutid eraldiseisvana ostes maksavad vastavalt 10 999 krooni (Amilo L7320G-12), 13 999 krooni (Amilo Pa1510-18) ja 20 999 krooni (PRO V3525).

Sülearvutid on müügil Tallinna Kristiine ja Mustika keskuse, Tartu kaubamaja ja Pärnu Port Arturi keskuse Tele2-e esindustes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474