22. märts 2007

Rocca al Mare keskust laiendatakse miljardi krooniga

Rocca al Mare keskuse omanik Citycon Oyj investeerib ostukeskuse ehitusse lähiaastatel ligi 68 miljonit eurot ehk umbes miljard krooni.

Järgneva kahe aasta jooksul laieneb Tallinna Rocca al Mare Prisma poole võrra. Ehitustööd algavad käesoleva aasta kevadel, esimene laienemisetapp lõppeb aastal 2008, teine 2009. aasta lõpuks, teatas Prisma omanikfirma SOK.

Prisma Peremarketi ja Rocca al Mare kaubanduskeskuse omanik sõlmisid kokkuleppe, millega saab Prisma juurde 4000 ruutmeetrit müügipinda. Sellest 2000 ruutmeetrit lisapinda saab hüpermarket juurde laienemise esimeses etapis, mis kestab 2007. aasta kevadest 2008. aastani. Teises laienemisetapis lisandub veel 2000 ruutmeetrit, mille tulemusel kasvab Prisma pindala 12 000 ruutmeetrini.

"Laienemisega kindlustame selle, et suudame vastata Eesti turu järjest kasvavale nõudlusele. Saame juurde pinda toidukaupadele ja eriti tarbekaupadele. Prisma konkurentsieelisteks on edaspidigi lai kaubavalik, soodne hinnatase ja ostmise lihtsus," ütles AS Prisma Peremarketi ja SOK Eesti tegevjuht Leena Laitinen.

Kaubanduskeskuse ehitaja on Citycon Oyj, allhankija Skanska Oy. Ehituse maksumus on ligi 68 miljonit eurot ehk umbes miljard krooni.

1904. aastal Soomes loodud SOK kontsern hõlmab 22 piirkondlikku ühistut ja tütarettevõtet ning annab tööd 36.000 inimesele. Eestis tegutsevad SOK kaubanduskontserni kuuluvad AS Prisma Peremarket, Peugeot'd esindav AS Kommest Auto ja edasimüügivõrku omav OÜ Kommest Autokeskused ning Sokos Hotel Viru operaator AS Sokotel. SOK annab Eestis tööd 1150 inimesele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474