13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn eraldas veerand miljonit krooni Aegna saare turvalisuseks

Tallinna Linnavalitsuse kuritegevuse ennetamise komisjon eraldas oma koosolekul neljale projektile kokku 410 700 krooni, teatas Tallinna pressiteenistus.

Toetus määrati MTÜ Ohutusõpetuskeskuse projektidele “Hea liikleja päev”, “Alati Teiega - Kodupaik turvaliseks”, “Kevadine pärastlõuna Politseiaias” ning MTÜ Tallinna ja Harjumaa reservpäästerühma projektile.

Komisjon eraldas 250 000 krooni MTÜ Tallinna ja Harjumaa reservpäästerühma projektile, mille eesmärgiks on tagada Aegna saare elanike ja külaliste turvalisus suveperioodil ning päästealane ennetustegevus ja esmased päästetööd. 66 900 kroonine toetus määrati MTÜ Ohutusõpetuskeskuse liiklusohutuskampaania „Hea liikleja päev” läbiviimiseks 28. aprillil Vabaduse väljakul.

Ülelinnaline kogupereüritus toimub rahvusvahelise liiklusohutusnädala ja liiklusohutuskampaania „Tegija kannab kiivrit” raames. Liiklusohutuskampaania eesmärgiks on julgustada liiklejaid järgima ohutuseeskirju, selle käigus tutvustatakse võimalusi liiklusohtude vähendamiseks ning esitletakse Euroopa liiklusohutuse programmi ja Eesti rahvuslikku liiklusohutusprogrammi.

MTÜ Ohutusõpetuskeskuse taotlust - „Alati Teiega! - Kodupaik turvaliseks!” toetati 49 300 krooniga. Projekti raames toimub 1. mail kogupereüritus Nõmme Spordibaasis ja selle eesmärgiks on tutvustada Nõmme linnaosa kui turvalist kodu nii noortele kui vanadele ning tihendada koostööd Nõmmel tegutsevate riigi- ja munitsipaalasutuste, elanike ja kodanikeühenduste vahel.

Projekti „Kevadine pärastlõuna politseiaias” läbiviimist toetati 44 500 krooniga.

15. mail toimub Tallinna päeva raames traditsiooniline kogupereüritus Politseiaias, kus tutvustatakse parki kui turvalist puhkepaika nii vanadele kui noortele. Linlastele annavad nõu turvanõu piirkonna konstaablid, Eesti Naabrivalve, ARK.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474