9. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falck saadab bossid tänavale

Lisaks turvatöötajatele on täna hommikust alates 24 tundi reageerimisvalmis rühm eriettevalmistuse saanud mehi, kelle seas on ka mitmeid juhte, kes tavapäraselt välitööd enam ei tee.

Falckist kommenteeriti aripaev.ee-le, et nende hulgas on näiteks kontserni sisejulgeoleku direktor Veiko Kulla, Falck Pääste juhataja Urmas Piir, Falck Eesti sisekontrolli osakonna juhataja Rain Pent, teenindusdirektor Margus Kolumbus, personalijuht Valdur Peebo, juhtimiskeskuse juhataja Margus Alamets, kolm mehitatud valve grupi ülemat Meelis Keldrema, Üllar Jürgenson ja Villu Õun, neli teenistusjuhti Janec Mururand, Neeme Abner, Kaido Kalamets ja Raido Sepp, Rapla ja Harju esinduse juhatajad Marko Saar ja Eero Liivandi ning lisaks 13 turvajuhti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474