• 09.05.07, 12:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Falck saadab bossid tänavale

Lisaks turvatöötajatele on täna hommikust alates 24 tundi reageerimisvalmis rühm eriettevalmistuse saanud mehi, kelle seas on ka mitmeid juhte, kes tavapäraselt välitööd enam ei tee.
Falckist kommenteeriti aripaev.ee-le, et nende hulgas on näiteks kontserni sisejulgeoleku direktor Veiko Kulla, Falck Pääste juhataja Urmas Piir, Falck Eesti sisekontrolli osakonna juhataja Rain Pent, teenindusdirektor Margus Kolumbus, personalijuht Valdur Peebo, juhtimiskeskuse juhataja Margus Alamets, kolm mehitatud valve grupi ülemat Meelis Keldrema, Üllar Jürgenson ja Villu Õun, neli teenistusjuhti Janec Mururand, Neeme Abner, Kaido Kalamets ja Raido Sepp, Rapla ja Harju esinduse juhatajad Marko Saar ja Eero Liivandi ning lisaks 13 turvajuhti.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele