15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste Ehitus Service avab Kiievis viis ehituspoodi

Ehituskaupade jaekaupluste kett Ehitus Service kavatseb avada 2009. aasta lõpuks viis supermarketit Kiievis.

Sellest järgneval kahel aastal kavatseb ettevõte avada veel kümme poodi.

Ettevõtte turundusjuht Tiiu Kütson ütles, et Ehitus Service kavatseb töötada L-suurusega (7700 ruutmeetri suurune kaubanduspind) ja XL-suurusega (13 600 ruutmeetri suurune ala) pindadel, kirjutas rynok.biz.

Kütsoni sõnul otsivad nad praegu kaubanduspindasid, kahe objekti puhul on läbirääkimised juba viimases staadiumis. Turundusjuhi sõnul investeerib Ehitus Service ühte supermarketisse pindade väljaüürimise korral 20 miljonit dollarit (231 miljonit krooni). Ettevõte ei välista ka supermarketite "nullist ehitamist".

Ukraina ehituskaupade jaekettide esindajad märgivad, et konkurents saab eestlastele olema tihe, samas eestlasi see ei heiduta.

Poeketi Oldi direktor Vjatšeslav Bondarenko on kindel, et Euroopa päritolu kaubandusketid mõjutavad turgu vaid 2-3 aastat pärast turule sisenemist. "Praegu moodustavad ehituspoodide kaubavalikust 80% välismaised kaubad. Tõenäoliselt saab rahvusvaheline kaubanduskett tootjatelt ka allahindlust," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474