25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi kuberneri poeg Sergei Matvijenko loobub Eesti äridest

Peterburi kuberneri Valentina Matvijenko poeg Sergei loobus Eesti elamisloa taotlemisest ning lubas lõpetada äritegevuse Eestis.

Sellest teatas Sergei Matvijenko telekanalile NTV International antud intervjuus. Tema sõnul võttis ta sammud ette selleks, et protestida Eesti võimude tegevuse vastu, kes teisaldasid Teises maailmasõjas langenute mälestusmärgi Tallinna kesklinnast sõjaväekalmistule, kirjutas Delfi. Matvijenko teatas, et taolisi samme võtavad lähitulevikus ette ka teised Peterburi ettevõtjad, kel on Eestis ärisid.

Seejuures ei täpsustanud ta, kas paneb talle Eestis kuuluva kinnisvara müüki.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474