6. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko ehitab Tallinna Delta Plaza

Merko Ehitus ja E.L.L. Kinnisvara rajavad Pärnu maantee ja Tammsaare tee ristumispaika aadressile Pärnu mnt. 141 äri- ja büroohoone, mis saab nimeks Delta Plaza, teatas firma

14korruseline Delta Plaza on A-klassi büroopindadega kaasaegne ärihoone, mille juurde kuuluvad lisaks kontoriruumidele ka spetsiaalselt rentnike jaoks kavandatud parkimismaja ja toitlustusasutus.

Delta Plaza puhul on E.L.L. Kinnisvara Eesti tegevdirektori Vahur Kaska sõnul tegemist kõrgeima kvaliteediklassi hoonega nii visuaalselt kui ka oma tehnoloogilistelt lahendustelt. "See annab meile võimaluse konkureerida eelkõige Tallinna kesklinna prestiižsete büroohoonetega," lisas Kaska.

Tema sõnul on järjest autostuvas ühiskonnas otstarbekas tuua firmade esindusbürood kesklinnast eemale, kus on oluliselt paremad logistilised tingimused ja parkimisvõimalused, kuid seni pole selleks olnud piisavalt esinduslikke pindu.

Uue büroohoone 14. korrusel saab olema 15 761 ruutmeetrit brutopinda, millest renditavaks pinnaks kujuneb ca 11 500 ruutmeetrit. Äri- ja büroohoonet täiendab 10 214 ruutmeetrise brutopinnaga parklahoone 350 rentnikele mõeldud parklakohaga. Lisaks on ette nähtud parkimiskohad ka hoone klientidele ja külalistele. Täiendavalt hakkab hoones tegutsema ka ca 100-kohaline toitlustusasutus.

Delta Plaza valmib ehituslepingu kohaselt 2008. aasta novembriks. Hoone omanikuks jääb hoone tellija, E.L.L. Kinnisvara AS-i 100%-line tütarettevõte OÜ Delta Plaza. Hoone ehitab Merko Ehitus.

E.L.L. Kinnisvara tegeleb kinnisvara arendamisega Balti riikides. Käesoleva aasta märtsis on E.L.L. Kinnisvaral valminud kaubanduskeskus „Saules Miestas” Siauliais, Leedus (rendipinda 21 000 m2). Suurematest objektidest on valmimas kaubanduskeskus „Panorama” Vilniuses (rendipinda ca 53 000 m2, avamistähtaeg kevad 2008.a.), Spice mööblikaubamaja Riias (rendipinda ca 22 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007.a.), Duntese büroohoone Riias (rendipinda ca 12 000 m2, valmimistähtaeg oktoober 2007.a.) ning Sõpruse Ärimaja Tallinnas (rendipinda ca 12 500 m2, valmimistähtaeg 2007.a. lõpp).

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474