20. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mähe piirkonnal puudub hea maitse tsensuur

Silmnähtava kiirusega kerkivad Mähele uued majad ja majahakatised, peaaegu üle ühe krundi käib ehitustegevus ning niisama sage on lammutamisega ametisolevate koppade esinemissagedus, et röövida päevinäinud suvilatelt nende allesjäänud identiteet.

"Areng on iseenesest hea, kuid Pirita linnaosa elanikuna on silmahakanud linnaosa suhteline ükskõiksus Mähe "oma näo" kujundamisel," kirjutas Postimehes kommentaari Kairi Härma.

Härma sõnul jääb mulje, et linn ei tunne Mähe kui piirkonna arengu suunamise vastu erilist huvi, sest kõrvuti kerkivad 600 ruutmeetri suurustele kruntidele nii hooned, mis meenutavad esmapilgul veevõtutorni, kui ka majamuuseumi meenutavaid muistseid eestlase onnikesi. Vahetus naabruses võib rahumeeli eksisteerida ääretult maitsekas ja heale tavale vastav moodne eramaja ning vanaproua suvila, mis pärineb näiteks aastast 1962.

"Tundub, et piirkonna üle puudub igasugune niinimetatud hea maitse tsensuuur, kuna need erinäolised hooned ei moodusta omnavahel mingit ansamblit," kommenteerib Härma kutsudes linnaosa üles Mähe piirkonda kujundama.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474