19. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mäetaguse vald hakkab elukohana hinda minema

Tänavu enam kui 50 miljonit krooni investeerida kavatsevas Mäetaguse vallas on kõik plaanitud ehitused teoksil; lisaks mõisakompleksi edendamisele panustatakse ka uute eramute rajamisse, kirjutas Põhjarannik.

"Ehitused lähevad plaanipäraselt," kinnitas Mäetaguse vallavanem Aivar Surva. "Kõige suurem objekt, suplusmaja, küll natuke venis, kuna tekkis vajadus muinsuskaitsega lisaläbirääkimisi pidada, et maandada riske, mida ehitaja nägi. Nüüd on sellega korras ja töö käib. Aga et lepingu allkirjastamine venis, siis valmimistähtaeg nihkus jaanuarist jaanipäevani."

Surva sõnul on Mäetaguse mõisa endine talveaia hoone, kuhu suplusmaja rajatakse, eelnevalt juba sedavõrd palju ümber ehitatud, et säilitada pole seal enam midagi. "Taastatakse üks kaar või võlvialune, aga see tähendab ka uue ehitamist, mitte vana säilitamist," täpsustas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474