25. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuus mägironijat külmus Alpides surnuks

Kuus mägironijat külmus Alpides surnuks, kui temperatuur langes järsult tublisti alla nulli.

Mägironijad said eile surma kolmes erinevas intsidendis, vahendas EPL Online.

Neli hukkunut leiti Mont Blanci Prantsusmaa-poolsesse osasse jäävalt Bionassaylt, kolm neist olid pärit Tšiilist, Prantsusmaalt ja Uus Meremaalt, neljanda päritolu on alles selgitamisel.

Viies hukkunu leiti Itaalia Alpidest, tema oli 50-aastates belglane. Kuus surnuks külmunud mägironija (49-aastane sakslane) leiti Monte Rosalt. Leiti ka seitsmes mägironija, kuid tema jõuti enne surnukskülmumist haiglasse toimetada.

Ilmateade oli varem hoiatanud, et temperatuur võib järsult langeda kuni 15 miinuskraadini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474