1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Virumaa äri- ja rallimees kadus Venemaal jäljetult

Venemaale Habarovski kraisse jahi- ja kalaretkele sõitnud tuntud ralli- ja metsaärimees Priit Kasak kadus pühapäeval kaaslaste juurest metsalaagrist jäljetult. Otsing pole siiani vilja kandnud.

"Värin on hinges – mis temaga ikkagi juhtus? Loodame, et kõik lõpeb siiski õnnelikult," ütles Virumaa suurärimees Oleg Gross SLÕhtulehele.

"Äri ma temaga ajanud pole, aga ta on mõnda aega tegelnud metsa- ja (raie)teenustööga. Ka Venemaal. Minu teada ta musta äri ei ajanud ja sealt mingit põhjust otsida ei maksa," rääkis Gross. "Kuid täpselt kursis ma tema äritegevusega siiski pole. Olen ka ise Venemaal äri ajanud ja Venemaa on väga ettearvamatu," lisas ta mitmetimõistetavalt.

Kasak on üle kümne aasta kaubelnud kalli metsatehnikaga ning tema firmal Balti Metsamasina AS on tütarettevõte Venemaal Vologdas.

Kümneliikmeline seltskond, kellest kaheksa olid kohalikud ning kaks Eesti kodanikud, viibis laagris Nanai rajoonis Tardokijane mäe lähistel voolava Anjui jõe ääres, vahendas Eesti Päevaleht.

Hommikul ärgates märgati, et Priit Kasak on kadunud. Tema asjad olid kõik laagripaigas alles, kirjutas Gazeta.ru. Kuna kadunud mehe otsimine vilja ei kandnud, siis teatasid sõbrad tema kadumisest kohalikele võimudele. Otsingutele kaalutakse ka helikopteri kaasamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474