8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If Eesti Kindlustuse kasum kasvas üle poole

2007. aasta esimeses pooles teenis If Eesti Kindlustus 104 mln krooni kasumit, mis on 55% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil, teatas ettevõte.

"If Eesti Kindlustuse kasum on märkimisväärselt suurenenud tänu äriprotsesside pideva tõhustamisega saavutatud kuluefektiivsuse paranemisele ja investeerimisportfelli positiivsele tootlusele," selgitas If Eesti Kindlustuse finantsdirektor Tanel Talme.

Eelmise aasta sama perioodiga võrreldes on seltsi kulusuhtarv alanenud 24,1 protsendilt 22,7 protsendile ning investeerimisportfelli kasum kasvanud 22 mln kroonini eelmise aasta 11 mln krooniselt kahjumilt.

Esimesel poolaastal kogus If Eesti Kindlustus 632 mln krooni kindlustusmakseid, olles sellega jätkuvalt Eesti kindlustusturu liider.

AS If Eesti Kindlustus kuulub põhjamaade juhtivasse kindlustusgruppi If P C Insurance Holding Ltd., millele tervikuna oli esimene poolaasta stabiilne. Tänavu esimese poolaasta kasum oli If P C Insurance'il 2 902 mln Rootsi krooni, eelmisel aastal samal ajal aga 1 771 mln Rootsi krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474