13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaare firma mullune kasum oli ligi kolm miljonit krooni

OÜ Fixor Holding, mis kuulub Tallinna linnapea ja Keskerakonna juhile Edgar Savisaarele, teenis 2006. aastal 2,8 miljonit krooni kasumit, mis on üle miljoni krooni võrra vähem kui eelmisel majandusaastal.

2006. aasta müügituluks oli 14,6 miljonit krooni, 2005. aastal oli ettevõtte müügitulu pisut üle 2 miljoni krooni ning kasum 4,5 miljonit krooni, selgub firma majandusaasta aruandest. Aastavahetuse seisuga oli ettevõttel ligi seitse miljonit krooni jaotamata kasumit, kirjutas EPL Online.

Fixor Holdingu juhatuse ainsaks liikmeks on poliitiku poeg Erki Savisaar, kelle palgakulu oli eelmisel aastal kokku 215 946 krooni.

Kõige olulisemateks aruandeaastal tehtud investeeringuteks peab Fixor Holding tütarettevõttele Radington Invest OÜ viieaastase laenu andmist mööblifirma Saveks Grupp OÜ-s osaluse ostmiseks. Lisaks omandas Fixor mõttelise osa Põlvamaal, Lämmijärves asuvast Salusaarest. Veel kuulub Fixor Holdingule Keila vallas asuv Laidoneri villa.

Firma märgib aruandes, et lähitulevikus neil suuri kinnisvarainvesteeringuid plaanis ei ole ning oodatakse kinnisvaraturu rahunemist, kuigi ollakse valmis uutesse projektidesse investeerimiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474