17. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hispaania ehitusettevõtete ja pankade aktsiad kukuvad

Hispaania ehitusettevõtete ja pankade aktsiad kukuvad.

Citigroup alandas nelja Hispaania panga soovitust. Pankade aktsiate hinnad kukkusid, nagu ka ehituskompaniide omad.

"Piiratud nähtavus, kuidas krediiditurud lõpetavad, on varjutanud Hispaania pankade 2008-2009. aasta kasumiväljavaateid. "Pankade kõrgemad rahastamiskulud on järsult pidurdanud laenuäri kasvu ning on viinud pankade varade väärtuse vähenemiseni ning madalamate marginaalideni."

Bankinteri aktsia hind kukkus 6,3 protsenti, 9,60 euroni. Bankesto aktsia hind kukkus 5,6 protsenti, 12,38 euroni. Banco Populari aktsia hind kukkus 5,2 protsenti, 11,42 euroni. Banco Sabadelli aktsia hind kukkus 4,9 protsenti, 32,38 euroni.

Kinnisvaraarendajate ja ehituskompaniide aktsiad langesid sealse ülekuumenenud kinnisvaraturu ning kallima laenuraha tõttu. Sacyr Vallehermoso aktsia hind kukkus 7,7 protsenti, 22,65 euroni. Ferroviali aktsia hind vastas 5,2 protsendise kukkumisega, 52,85 euroni. FCC aktsia hind kukkus 5,2 protsenti, 52,25 euroni. ACSi aktsia hind kukkus 4,9 protsenti, 32,38 euroni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474